Welkom - www.jevotefgtb.be


Van 9 tot 22 mei 2016 worden er in talrijke ondernemingen sociale verkiezingen georganiseerd. Deze verkiezingen geven de werknemers de mogelijkheid om vertegenwoordigd te worden en hun stem te laten horen.

STEM ABVV
DE BESTE VERDEDIGING TEGEN MISBRUIKEN!

Het ABVV is veruit de grootste vakbond in Wallonië en Brussel. Daarom heeft het ABVV meer slagkracht en strijdvaardigheid dan de andere organisaties. De MWB (Waalse en Brusselse metaalbewerkers van het ABVV) strijdt prioritair voor tewerkstelling. Als er banen op de helling staan, vecht de MWB om de economische activiteit te handhaven en dit zonder zich ooit neer te leggen voor de fataliteit.
Dankzij het ABVV werden er over de jaren duizenden banen gered. Naast de tewerkstelling zijn er eveneens de arbeidsvoorwaarden en de lonen. Het ABVV blijft geloven dat ook de werknemers voordeel moeten halen uit de rijkdommen die door de onderneming worden gegenereerd. Dan is er nog de veiligheid op het werk, een bezorgdheid die de kop blijft opsteken, een strijd die nooit volledig gewonnen wordt. Er is ook de strijd tegen stress, een toenemend fenomeen in de ondernemingen waar de competitiviteit het hardst is. Op alle vlakken legt het ABVV de lat hoger, voor ons allemaal.

Voor alle werknemers, zowel de actieve, de werkzoekenden, de zieken, de bruggepensioneerden als de gepensioneerden. Ongeacht of ze tewerkgesteld worden in grote, middelgrote of kleine ondernemingen.

De metaalbewerkers van Wallonië-Brussel van het ABVV zullen het nooit opgeven om de wereld te veranderen zoals die op vandaag bestaat in het belang van het welzijn van de werknemers.
En daarnaast staat de MWB-ABVV voor een reeks waarden: solidariteit, gelijkheid, tolerantie, vrijheid, sociale rechtvaardigheid !

DAAROM ZIJN WIJ ANDERS!

DAAROM STEMMEN ZO VEEL WERKNEMERS OP HET ABVV !


 

Perscontact : Communicatiecel Jean-Michel Hutsebaut 0475 46 50 61

U vindt al het nieuws van de MWB-ABVV en onze newsletter op www.metallos.be

logomwb